Afscheid van juf Magda

DSCF2784

Mevrouw Magda Vercaemst werd geboren in 1954 en begon op 20-jarige leeftijd  haar onderwijsloopbaan. De eerste jaren vertoefde ze afwisselend in Anzegem en in Kluisbergen. Op 1 september 1977 zette ze voet aan wal in het Tiegem van Sint-Arnoldus, haar geboortedorp. (Ze heeft zelfs een tijdje in het Sint-Arnolduspark gewoond.)

Op 1 april 1980 werd juf Magda vast benoemd in de Tiegemse school. Tot vandaag heeft zij in deze school , nu De Bergop, met een sterke gedrevenheid en een ongebreidelde creativiteit zich ingezet voor de leerlingen van het 3de en later van het 6de leerjaar.
In zo’n lange, intensieve, vruchtbare onderwijsperiode heeft zij uiteraard heel wat veranderingen en aanpassingen meegemaakt.
Nu slaat ze een andere richting in en we wensen haar veel geluk voor de toekomst.

meer foto’s: zie fotoalbum de bergop algemeen