Diploma’s in de kikkerklas

20130627_111832

Knippen, plakken, schilderen, tekenen.                                                                                  ’s Middags eten met fatsoen.                                                                                                   Dat en duizend andere dingen,                                                                                              liet de kleuterjuf ons doen.                                                                                                       ‘k Wou wel altijd kleuter blijven,                                                                                               maar het 1ste leerjaar komt eraan.                                                                                         Ik leer er lezen, rekenen, schrijven.                                                                                     Mijn boekentas…die staat al klaar.

En de derde kleuterklas is helaas   GEDAAN!

Wenst u alle foto’s te zien? zie fotoalbum de  bergop algemeen