Met z’n allen “gestrapt”

Vandaag hebben alle leerlingen van De Bergop “gestrapt”. Naar school stappen of trappen, dat noemen we strappen. Als je aan zo’n drukke weg ligt, moet je als school extra aandacht hebben voor verkeersveiligheid. Onze fluohesjes worden heel trouw gedragen. Deze week (week van de mobiliteit) kon de politie vaststellen dat IEDEREEN zijn fluohesje aanhad. Een beloning kon daarom niet uitblijven!P1070851

Ook vandaag was de politie paraat om de fietsen te controleren. Hiervoor kregen we een iets minder goed rapport. Er ontbraken heel wat reflectoren, bellen en lichten.

P1070858De fietsbehendigheid van onze leerlingen daarentegen was heel wat beter. Op de speelplaats en in de tuin werden 2 parcours opgesteld en  werd er duchtig op los gefietst.   We sloten de dag af met het straplied en bijhorende dans.

P1070863

P1070860      P1070878