Gewonnen!!!!

Onze inzending van het straplied viel in de prijzen! We hebben maar liefst 236 stemmen.   Dit is onze prijs:

 

OCTOPUS DREAMTOUR ism. SITA
SchoolinzendingHet ‘Octopus dreamteam’ reist in Vlaanderen en Wallonië rond om scholen een echte ‘Praktijkles’ rond dodehoek te brengen. Scholen die niet in de mogelijkheid zijn om over de juiste materialen te beschikken, krijgen zo de kans om hun leerlingen bepaalde aspecten over verkeer  bij te brengen. Zo zorgt  onze ‘dreampartner’ SITA voor een echte vrachtwagen. De kinderen zijn heel even zelf vrachtwagenchauffeur en ontdekken de dodehoek vanuit een ander standpunt. De Octopusmascotte zorgt voor een leuke en enthousiaste sfeer waardoor kinderen gemotiveerd raken om rond verkeer te werken.Dreamtour1_rond.jpg

Hartelijk dank aan iedereen die voor ons heeft gestemd! We kijken reeds uit naar deze leerrijke prijs!

Alle info lees je op http://www.strapdag.be/art/r/pk48t32