Aankomst Sint in Tiegem niet van leien dakje!

Gisteren morgen was er groot alarm in VBS De Bergop. Eén van de Pieten was spoorloos! Toen plots de kerkklokken begonnen te luiden vreesde men het ergste: die Piet was toch niet in de klokkentoren geklommen en gevallen? Sint werd opgebeld en die besliste geen risico’s te nemen en onmiddellijk de brandweer te verwittigen. Enkele minuten later was Sint met de brandweer ter plaatste. De brandweerman constateerde een groot gat in het dak. Snel gingen ze naar binnen en even later werd een gewonde Piet naar buiten gebracht. Gelukkig vielen de verwondingen nog mee en kon het bezoek doorgaan. De gewonde Piet heeft zich de hele dag rustig moeten houden. Gelukkig kwam er in de namiddag versterking van de leerlingen uit de Pietenschool. Ze waren op stage en konden de taken van de gewonde Piet overnemen! Zo werd het toch een heel geslaagde dag!!

204

 

Meer foto’s zijn te vinden bij “fotoalbum”