Unihoctornooi

Er was een talrijke opkomst voor het unihoctornooi in de sporthal van Anzegem.
28 ploegjes namen deel, wat gelijk staat met 148 sportievelingen.
Er was veel enthousiasme in de sporthal.
Onze school nam deel met 3 ploegen: één meisjesploeg van het 6de lj. en twee jongensploegen van het 5 de lj., namelijk ” de profs ” en ” the bad boys “
De profs van Tiegem 5 de lj. speelden uitstekend en mochten bijna naar de halve finale.
Ze hadden evenveel punten als de Heirweg. Penalty’s moesten hier uitsluitsel geven.
Onze profs speelden als echte profs, maar met de strafschoppen liep het toch wel fout. Niet getreurd, want The bad boys van Tiegem 5 de lj. stonden reeds klaar om die halve finale te spelen tegen de Heirweg. Deze bad boys speelden werkelijk een schitterende match en konden zo naar de finale;
Tiegem – Anzegem. Een razend spannende finale, één minuut voor tijd stonden onze jongens nog voor met 2-1. Maar toen kwam nog een prachtig afstandsschot van Anzegem die de eindstand op 2-2 bracht. De spanning was te snijden tijdens de penalty’s. Bij een 3-3 stand kwam de juiste zet van Tiegem en Anzegem miste. Grote vreugde, want ” the bad boys” konden de beker in ontvangst nemen. Bij de meisjes  6 de lj. waren er ook 8 ploegen. Dolle pret tussen de tienermeiden. De Tiegemse ploeg deed zijn uiterste best, maar moest tevreden zijn met een troostprijs.
Aan alle sportieve deelnemers EEN DIKKE PROFICIAT
DSCI4172