Een mooie glimlach… daar gaan we voor!

Glimlachen.be

Het Glimlachen.be-team kwam vandaag langs in onze school. De leerlingen kregen op een leuke manier les over mondhygiëne en nadien werd er gepoetst onder leiding van een tandarts.

We kregen volgende adviezen:

– Beperk alle zoete drankjes en tussendoortjes. Water is de meest gezonde dorstlesser!                                                                                                                      – Poets minstens 2 maal per dag met fluoridetandpasta.                                                – Een grondige poetsbeurt duurt minstens 2 minuten.                                                    – Neem ieder seizoen een nieuwe tandenborstel.

En vergeet niet: ga 2 maal per jaar op controle bij de tandarts, zo hou je je gebit in topvorm!

februari deel 5 026