Ik wil je iets vertellen!

Goed nieuws,slecht nieuws, … Ja, deze keer was er toch ook wel droevig nieuws: juf Goedele van het 4de leerjaar neemt afscheid, de vervanging van juf Kim loopt ten einde. We wensen haar veel succes in de toekomst!

Dan is er ook goed nieuws: het inspectieteam gaf ons een goed rapport! We zijn daar heel blij om!

Nog altijd goed nieuws:

– Juf Kim is terug! Welkom!                                                                                                     – er zijn weer jarigen deze maand! Alvast proficiat iedereen!                                                   – de trefballers van het 3de en 4de leerjaar hebben het heel goed gedaan!

Afscheid nemen is soms moeilijk.

Afscheid nemen is soms moeilijk.

Proficiat aan de jarigen van februari!

Proficiat aan de jarigen van februari!