Kies kleur tegen pesten

Naar aanleiding van de week tegen pesten hebben we het spel fata morgana gespeeld op school. Iedere dag kregen de kinderen een klasopdracht en konden zo een mini-ster verdienen. De opdrachten waren de volgende:

  • maandag: speel met de hele klas een spel tijdens de speeltijd!
  • dinsdag: schrijf een bedankingskaartje voor iemand van de school
  • woensdag: geef een klasgenoot een dikke duim
  • donderdag: maak 3 afspraken om pesten te vermijden die je de rest van het schooljaar zal respecteren
  • vrijdag: dans met heel de school de move tegen pesten

Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om met de klas alle mini-sterren te behalen. Alle mini-sterren behaald, betekende een grote ster. Zo behaalden we vandaag de 5 grote sterren. Dat leverde een aandenken op: een bladwijzer of een hanger voor de schooltas. Hopelijk is dit weer een stapje dichter naar verdraagzaamheid en respect voor elkaar.

DSCF2969