Zeeklas dag 1

Onze eerste dag zit er al (bijna) op. Bijna… want slapen doen onze zeeklassers nu nog niet. Daarvoor hebben ze nog veel te veel te vertellen. Het was een prachtige eerste dag: fantastisch zomerweer, leuke sfeer, beleefde flinke kinderen om mee op stap te gaan, lekker eten, … wat kan een mens nog meer wensen.

In de voormiddag trokken we op verkenning naar het strand. Voor de eerste keer in alle jaren dat we op zeeklas zijn geweest was het warm genoeg om op blote voeten rond te lopen. Zalig! Sommigen zijn met de zakken vol schelpen teruggekeerd naar de Midwester. Deze namiddag zijn we naar Domein Raverside geweest. Twee gidsen vertelden heel wat interessante weetjes over de 2de wereldoorlog. Daarna werd de zandbak uitgetest en na het avondeten was het schrijftijd. Na het vieren van een verjaardag trok iedereen naar de kamer. Nu is het voor ons afwachten wanneer de ogen zullen dichtvallen!

P1080264

 

Alle foto’s zijn te vinden op de website / fotoalbum / algemeen. Veel kijkgenot!