Zwemmeeting

Op zaterdag 15 maart konden de kinderen van de lagere scholen van Anzegem deelnemen aan de jaarlijkse zwemmeeting in het zwembad van Zwevegem.
Het werd een fantastisch zwemfestijn met soms heel spannende wedstrijden.
Onze school telde 12 deelnemers… hartelijk dank voor jullie sportieve medewerking.
Alle lln. van 1ste, 2de, 3de en 4de zwommen individuele wedstrijden van 25 meter vrije slag.
De lln van 5de en 6de lj. zwommen 25m schoolslag en/of 25 m crawl.
De 6 beste zwemmers van elke reeks konden dan naar de finale, waarvan de 3 beste een medaille behaalden.
Per graad werd ook nog een zwemmarathon gehouden… dwz samen zoveel mogelijk lengten zwemmen.
1 ste graad 6 min.     2 de graad 8 min.     3 de graad 10 min.
3 de graad – Kjell  (5de) 25 m crawl & 25 m schoolslag  Bronzen medaille
                – Lauri  (6de) 25 m schoolslag Gouden medaille                                                                                            25 m crawl Gouden medaille
Als kroon op het werk behaalden Lauri en Kjell nog een beker voor hun eerste plaats bij de zwemmarathon  ( 10 min. )