Ik wil je iets vertellen!

P1080509Met een beetje vertraging zijn de jarigen van april samen met de jarigen van mei toch nog op de foto geraakt. Allemaal de schuld van vakantie en slecht weer! Maar vandaag is het gelukt. In een heerlijk zonnetje konden we zingen voor allen die weer een jaartje ouder zijn geworden! (En sommigen vinden dat niet zo leuk meer, dat jaartje ouder worden!)De kinderen hadden weer heel wat te vertellen: omgewaaide boomhut, beton op voet, poesje geboren, vogeltjes uit een nest gevallen, kippen en kuikentjes, … Enkele leerlingen van het 4de hadden iets te tonen nl een dans en dan nog live gezongen daarbij!Ja, Tiegem’s got talent.

P1080504

Onze axen van de maand zijn de schildpad en de uil. De schildpad leert ons sorry zeggen. Ik moet kunnen toegeven dat iets MIJN schuld is. Niet makkelijk! De wijze uil weet wanneer hij iets niet mag zeggen. Hij kan een geheim houden.                                         We kunnen de rest van het schooljaar aan deze sociale vaardigheden oefenen!

P1080502