Afscheid juf Nicole

Vandaag nemen we afscheid van  juf Nicole. Het is na 37 jaar haar laatste werkdag. 37 jaar lang heeft ze met hart en ziel de Tiegemse kinderen sport en spel bijgebracht. Nu was het onze beurt om haar eens uit te dagen. In het spel “één tegen allen” kreeg juf Nicole 6 sportieve uitdagingen. Iedere goed volbrachte opdracht werd beloond met een pluim. Juf Nicole is nog altijd heel sportief en kon zonder veel moeite alle opdrachten aan. De trofee, gemaakt door alle leerlingen, was dan ook meer dan verdiend!! (foto’s: zie “fotoalbum”)

Proficiat juf Nicole, geniet van alles wat nu komen gaat!!

het werk voorbij
 
Als de deur
achter je dicht gaat
kijk dan even om
maar blijf niet
te lang turen
naar die gesloten deur
want dan zie je niet
al die deuren
die er voor je open
kunnen gaan
P1080579