The walk of fame

WP_20141018_16_08_21_Pro

Op zaterdag 18 oktober ging de jaarlijkse themawandeling van de basisschool “De Bergop” in Tiegem door. Dit werd georganiseerd door de ouderraad.  Het thema was dit jaar: The walk of fame. De deelnemers werden verwacht in een zaaltje in Kwaremont. Dit zaaltje werd voor de gelegenheid omgetoverd tot kantine van FC De kampioenen. Iedereen werd bij de aankomst ontvangen door Pascale. Nadat Doortje een foto nam van de groep, kon men in groepjes van 15 tot 20 personen de tocht aanvangen. Carmen hielp dan even om hen op de goede weg te helpen. Kort na de start stond de bodyguard die een 10-tal tips meegaf om de tocht veilig te laten verlopen en dit aan de hand van filmaffiches. De tocht van zo’n 5-tal kilometer leidde de kinderen en hun ouders daarna langs de Smurfen en Gargamel. Nadat de kinderen de Smurfen bevrijdden uit de handen van Gargamel kregen ze een echte smurfendrank  en een smurfensnoepje aangeboden. Verder ontmoetten ze Kwebbel en Lui waar ze een plopkoek konden bemachtigen. Met Superman konden de kinderen armworstelen.  Daarna was er nog de verschrikkelijke ikke en bij Asterix en Obelix kon men proeven van een toverdrank door de druïde gebrouwen.  Na de fikse wandeltocht kwam men terug aan in de kantine, waar iedereen kon genieten van een drankje en een broodje met ‘bomaworst’  door Boma overhandigd. Uiteraard was het Markske die voor de muziek zorgde. Deze avond was met zo’n 260-tal deelnemers  een succes en een fijne gelegenheid voor de ouders om bij te praten.

WP_20141018_20_14_20_Pro