Een uitzonderlijk huwelijk!

Wat een dag! Een dag om nooit te vergeten! Zwarte Miet en Zwarte Piet zijn in het huwelijksbootje gestapt. In de voormiddag hebben de┬ákinderen samen alles voorbereid: de hapjes en de drankjes voor de receptie, de openingsdans, de versiering,… Iedereen kon zich ook opmaken voor het grote feest in het schmink- en kapsalon. In de namiddag was het dan zo ver. Sinterklaas heeft het huwelijk ingezegend. Het was een emotionele en serene plechtigheid. Na de mis werden de duiven gelost. Toen was het tijd voor de openingsdans en de receptie. De drankjes en de hapjes werden gesmaakt. Na het overhandigen van het huwelijkscadeau en de vliegtickets vertrok het gelukkige paar op huwelijksreis naar Barcelona!

De cupcakes worden gebakken

De cupcakes worden gebakken

De openingsdans wordt geoefend!

De openingsdans wordt geoefend!

De versiering wordt gemaakt.

De versiering wordt gemaakt.

Het kapsalon draait op volle toeren.

Het kapsalon draait op volle toeren.

Daar zijn ze dan!

Daar zijn ze dan!

De plechtigheid!

De plechtigheid!

De huwelijksduiven!

De huwelijksduiven!

Een receptie met hapjes, drankjes en muziek!

Een receptie met hapjes, drankjes en muziek!

Klaar voor het vertrek op huwelijksreis naar Barcelona!

Klaar voor het vertrek op huwelijksreis naar Barcelona!

Het was een fantastische dag!

Meer foto’s vindt u bij fotoalbum algemeen.