Netbalkampioen

IMG_9119

Op 26 november ging het netbaltornooi door in de sporthal de Torrenbos te Anzegem. Onze school was talrijk aanwezig; 3 ploegen van het 6de leerjaar en 2 ploegen van het 5 de leerjaar. De leerlingen hebben echt hun best gedaan. Er was een teamsfeer aanwezig zowel op als naast het plein . Ook dankzij de vele supporters langs de zijlijn hebben de leerlingen prachtige resultaten behaald.In de finale van het  5e leerjaar namen de Tiegemse Kitties het op tegen de Vuurvliegende ballen uit Anzegem. Ze behaalden beiden evenveel punten in de voorronde. Tijdens de eindstrijd leek het vuur van de Vuurvliegende ballen al wat uitgedoofd. Onze meisjes uit Tiegem waren duidelijk geen Kitties om zonder handschoentjes aan te pakken. Ze wonnen overtuigend met 19-5.De Tiegemse Tigers , jongens van het 5e leerjaar deden erg hun best en speelden enkele mooie plaatswedstrijden. Ondanks hun goede techniek, speelden ze niet mee in de halve finale. Hopelijk volgend jaar meer geluk en een even sterke inzet. Het grootste deelnemersveld zagen we bij de jongens uit het 6e leerjaar. Maar liefst 12 ploegen mochten om de trofee netballen. De Yvegemse doorzetters, Safety First Tiegem, The Animals uit Tiegem en Safety First Heirweg haalden de halve finales. Spijtig genoeg kon er maar 1 Tiegemse ploeg doorgaan naar de finale! In de andere halve finale versloeg de veiligheidsploeg uit Heirweg de Yvegemse doorzetters. De finale werd er dus eentje tussen twee beveiligingsfirma’s. Eentje uit Tiegem en de andere uit de Heirweg. Een mooie faire wedstrijd  die uiteindelijk gewonnen werd door onze jongens uit Tiegem. Zij hebben net zoals onze Kitties de beker in de wacht gesleept

.IMG_9121IMG_9126 (1)

Proficiat aan alle deelnemers. Wij zijn trots op jullie!