De ouderraad zkt. handige vrijwilligers

Help onze kinderen in het droge.

 Onze geliefde school kampt met een nijpend tekort aan overdekte speelruimte. De leden van de ouderraad hebben hun schouders gestoken onder een ambitieus project om de bestaande luifel uit te breiden. De voorbije periode hebben we bij jullie weer heel wat activiteiten en producten aan de man gebracht. De opbrengst hiervan gaat integraal naar dit nieuwe project.

Maar hoe verstandig en handig we met de ouders van de ouderraad ook zijn… we komen handen te kort. Daarom deze warme oproep:

Herken jij in jezelf een kabouter Klus, een Bob de bouwer of eerder een Potige smurf en kan je jezelf 1, 2 of 3 dagen vrijmaken, dan ben jij misschien de helpende hand die wij zoeken?

Of heb je wel wat materieel (ladder, rolstelling, boormachine, zaag…) liggen in jouw ‘kot’ dat ons werk lichter kan maken, dan horen wij dat graag.

Wie weet heb je wel connecties waardoor we bepaalde materialen (beton, cement, betondallen…) aan een soldenprijs kunnen aankopen, geef gerust een seintje.

Wat & Wie?

De bedoeling is dat we een houten structuur in elkaar monteren waarop we een doorschijnende golfplaat afrollen. Deze materialen worden ons in een bouwpakket geleverd… dus aannemers, schrijnwerkers, dakwerkers… verenig u!

Deze luifel wordt bevestigd in metalen voeten welke in betonnen funderingszolen verankerd zullen zijn… een kraanman en enkele helpende handen met kruiwagens zijn uitermate welkom!

Aansluitend wordt de speelplaats hersteld en worden de betonnen tegels terug geplaatst… vloerders, metsers… mogen wij dienst doen op uw ervaring?

Tot slot wordt het staal van de bestaande overdekking in een nieuw beschermend kleurtje gestoken en zullen er enkele verlichtingsarmaturen opgehangen worden. Ook hiervoor zijn helpers welkom.

Wanneer?

We plannen de werken uit te voeren op 14/15 maart en 21/22 maart

Je voelt je geroepen?

Geef dan een seintje aan Dieter Demuynck op ddtiegem@hotmail.com of 0474/493439,

Wie weet is er na afloop nog wat over in ons potje om de helpers te trakteren op een welverdiende pint.

 

PS: Denk je van jezelf dat je niet handig genoeg bent om deze weekends je steentje bij te dragen, maar je draagt ‘De Bergop’ wel een warm hart toe? Misschien kan jij dan de ouderraad vervoegen? Er is altijd plaats voor enkele enthousiastelingen met frisse ideeën.