Zin in zee op dinsdag

Sport in de vroege ochtend

Sport in de vroege ochtend

Dinsdag, de 2de dag van onze zeeklas, begon stralend en sportief. Nog voor het ontbijt stonden we paraat in de tuin voor een halfuurtje sport samen met een uitbundige zon! Een lekker ontbijtbuffet gaf de nodige energie voor de dag. Na het ontbijt namen we de tram naar bezoekerscentrum de Nachtegaal in De Panne. Daar deden we aan “zeesnuisteren”. Een gids vertelde ons heel wat over het leven in de zee. We kregen zelfs een primeur: de eendenmossel. Niemand van ons had die al ooit gezien. Ook de krab zagen we aan het werk. Wie dat wilde mocht ze zelfs vast pakken. De gids was heel verwonderd toen bleek dat bijna iedereen dit durfde. Ook hier kregen we weer complimenten voor onze medewerking en inbreng! Proficiat kinderen! Na het zeesnuisteren was het tijd voor onze picknick in de stralende zon. Daarna hadden we nog een zoektocht in de Nachtegaal. Leuk en leerrijk! De pret was toen nog niet over. Go-carten en spelen op het strand stonden ook nog op het programma. En dat zeewater nat is… hebben sommigen ook gevoeld. Na een douche en een lekker avondmaal zijn ze nu naar een film aan het kijken.

Wedden dat ze straks als een blok in slaap vallen? En de juffen ook!

 

Op weg naar de Nachtegaal

Op weg naar de Nachtegaal

Toch even je vingers tellen, Bjorn!

Toch even je vingers tellen, Bjorn!

Groot gevaar op de weg!

Groot gevaar op de weg!

DSCF5717

Zij hebben duidelijk “zin in zee”!