Zin in zee op donderdag

De garnalenvisser

De garnalenvisser

Makkelijk is anders!

Makkelijk is anders!

En ja, we hebben nog altijd zin in zee. De dag startte opnieuw met de ochtendbeweging en een ontbijt. Iets na negen stapten we op de tram richting Oostduinkerke waar we een afspraak hadden met de garnalenvisser. Voorzien van een mand garnalen werden we in een huifkar naar het huis van de visser gebracht. Daar werden de garnalen gekocht en opgegeten. Dit waren de beste garnalen ooit, verser is niet mogelijk!!!! De huifkar bracht ons dan naar het visserijmuseum waar we alles te weten kwamen over de visserij van vroeger. Weer heel interessant! Daarna was het tijd voor een zwemfestijn. Leuker kon niet! Nu zijn we net begonnen aan deĀ fuif met vrij podium. Benieuwd wat dit allemaal wordt. De sfeer zit er alvast in.

In het visserijmuseum

In het visserijmuseum

DSCF6084