Zin in zee op maandag

De eerste dag van de zeeklas zit er al op. Vanmorgen zijn we gestart met het zeelied. Na het uitdelen van de sjaaltjes en de hippe gepersonalisseerde zonnebrillen was het tijd om de auto te laden. Na een veilige rit dank zij de bereidwillige chauffeurs kwamen we aan in ons huis voor een week: de Midwester in Koksijde. Vol spanning wilde iedereen weten wie de kamergenoten zouden zijn. Bedden opmaken, valiezen uitpakken en toen was het tijd voor de ouders om te vertrekken en tijd voor ons om het strand te verkennen. De eerste vondsten verdwenen in de zakken. Na de spaghetti renden we naar de tramhalte. Oef! Net op tijd. In Atlantikwall werden we deskundig rondgeleid door onze gidsen. De 2de wereldoorlog heeft weer wat minder geheimen voor ons! Nog even spelen, hotdogs verorberen, brieven schrijven, luisteren naar een bedverhaal en dan slapen!! Droom lekker, lieve kinderen! Jullie waren superflink vandaag en we kregen reeds de eerste complimenten van onze eerste gids!!!

Het vertrek!

Het vertrek!

P1090647

Aangekomen!

 

Bedden opmaken

Bedden opmaken

 

Het strand verkennen

Het strand verkennen

Atlantikwall

Atlantikwall

DSCF5506

Brieven schrijven!