Rode neuzen

Beste iedereen,
Ik ben Merel Lechene  uit het 6de leerjaar “De Bergop”
 
Ik steun Rode Neuzen Dag omdat deze actie mij nauw aan het hart ligt. Zij steunen kinderen met psychische problemen. Deze problemen kunnen bij kinderen al van heel jong komen. Ik vind dat een kind, wie je ook bent  hetzelfde moet behandeld worden. Ook al ben je:
  • dik
  • dun
  • arm
  • rijk
  • slim
  • dom
  • lang
  • kort
        luid of stil, het maakt niet uit.
 
Ieder kind moet een zorgeloze kindertijd hebben.
Als kinderen problemen krijgen die ze zelf niet meer kunnen oplossen, moeten ze kunnen rekenen op de steun van iemand anders zodat ze niet nog dieper raken . En ze moeten er vooral kunnen over praten.. Deze actie zorgt daarvoor.
 
En vooral: ieder kind is gelijk, zelfs al zijn ze een beetje anders!
 
 
Ik verkoop rode neuzen.
Ik zal af en toe te zien zijn met een standje in de gang van school of anders mag je mij altijd mailen:  merel.lechene@debergop.be .
Je kunt ook geld meegeven aan je dochter of zoon en dan kunnen ze bij mij altijd hun
rode neus komen halen. Het zijn 5 verschillende:
 
Afbeeldingsresultaten voor rode neuzen
 
Ik bezorg je dan een rode neus.
Het is €5 voor 1
 
Alvast bedankt,
met vriendelijke groeten