Rode neuzen en babygeluk bij de Sint!

Vandaag kregen we hoog bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet. Zwarte Miet was er niet bij, want de baby wilde niet langer wachten!  De pietenbaby werd om 10u23 geboren en kreeg de mooie naam Gaspard !
In de namiddag was het tijd om het geboortefeest voor te bereiden.
Het 3de en 4de leerjaar maakte een lekkere kindercocktail klaar en kleurde vlaggetjes in.
Het eerste en het 2de leerjaar zorgden voor een lekker hapje en de derde graad maakte een geboortekaartje. Het werd een tof feest. Zwarte Piet deelde heel wat geschenken uit! We werden nogal verwend! We hebben alvast een afspraak gemaakt voor volgend jaar. En wie weet komt de kleine Gaspard dan mee????

De trotse papa!

De trotse papa!

Sint wenst ons proficiat met alle rode neuzen!

Sint wenst ons proficiat met alle rode neuzen!