Info-dag in De Bergop … een succes!

Op vrijdag 3 mei heerste een gezellige drukte in onze school. Op de info-dag konden de ouders en kinderen nader kennismaken met de leerkracht voor volgend schooljaar. Het was ook een mooie gelegenheid om de school eens helemaal te doorkruisen. Voor de kinderen was er een leuke activiteit waarbij ze in elke klas een opdracht kregen. Onze 6de klassers deden het met een beetje pijn in het hart, want hun lagere schooltijd zit er bijna op. Zij staan op het punt een grote stap te zetten waarop wij ze, gedurende vele jaren, hebben voorbereid.
Voor heel wat andere ouders en kinderen was het een eerste kennismaking met onze school.  We zijn dankbaar voor de interesse die ze tonen.
Onze school staat voor differentiatie, zorg op maat, natuurgebondenheid, respect voor iedereen, creativiteit, vlotte communicatie, grote ouderbetrokkendheid, aandacht voor sport en cultuur … Ons motto: De Bergop, een school met een hart voor iedereen.
Wenst u alsnog kennis te maken met onze school? Geen probleem…geef ons een seintje en we maken graag een afspraak met u. U bent alvast hartelijk welkom!
056 68 05 15     www.debergop.be     info@debergop.be