Leuk en nat!

P1070686

24 mei: schoolreis!! Alle klassen beleefden een mooie dag. De regen lieten we niet aan ons hart komen. We pasten ons aan en genoten! De allerkleinsten beleefden een toffe, sportieve  dag op school. Het 2de en 3de kleuter trok naar de Sterhoekhoeve waar ze een dag konden genieten van het boerenleven. Het 1ste, 2de en 3de leerjaar was te gast in Gent bij Pierke Pierlala. Het poppentheater was prachtig. Daarna stond een gids hen op te wachten voor een rondleiding in het Gravensteen. De folterkamer maakte indruk!!! Daarna keerden ze huiswaarts, maar er staat hen dan nog een leuke namiddag te wachten als de zon schijnt! De oudsten mochten voor het eerst naar een pretpark nl Bellewaerde. Dank zij de regen was er heel weinig volk en aanschuiven was bijna nergens nodig. Zo zie je dat slecht weer ook wel eens zijn voordelen heeft. Een interessante workshop leerde hen heel wat over carnivoren en ze waren te gast achter de schermen.

Het besluit: een leuke natte dag!!