Fier zijn op onze talenten? Yes, we can!

Deze morgen ontdekten alle klassen een brief van de pauw.
Daarin stond dat wij de pauw al goed kennen en dat de pauw trots is om zijn talenten te tonen. Ook dat hij naar anderen toe stapt, zijn gevoelens deelt met anderen en kan zeggen waar hij goed of minder goed in is.
De pauw wil dit nu ook van ons zien, daarom zijn brief!We kregen de volgende opdracht:

Elke dag mag één iemand van onze klas zijn ster van het prikbord halen en meenemen naar huis. Daarop wordt zijn/haar talent genoteerd en mag die persoon de volgende dag zijn/haar talent  komen voorstellen in de klas. Als beloning krijgen we een pluim om op de tekening van de pauw te kleven. 
Via een raadsel  konden we op zoek gaan naar het materiaal.Leuk!

Vanaf morgen zullen er dus heel wat pauwen aan het woord komen in de klassen. En de anderen zijn de wasberen. (Een kind dat zich gedraagt als een wasbeer,geeft aandacht aan de anderen, luistert naar wat de ander te vertellen heeft, uit zijn waardering, nodigt anderen uit om mee te spelen…)
P1090153