Strappen!

P1090161

Naar jaarlijkse gewoonte stapten of trapten  onze leerlingen en (groot)ouders vandaag naar school. Te voet of met de fiets naar school gaan zorgt voor meer veiligheid op de schoolroute en aan de schoolpoort. De strapdag stimuleert kinderen en ouders om zich op een duurzame wijze te verplaatsen. Kinderen vinden het leuk en het is bovendien goed voor het milieu en de gezondheid. Omdat we een Octopusscholen zijn, hebben alle strappende kinderen een hip armbandje gekregen. Laat ons hopen dat ook deze strapdag iemand kan overtuigen de auto meer thuis te laten!

Fietscontrole door de wijkagent

Fietscontrole door de wijkagent

Kennismaken met de agent

Kennismaken met de agent

Fietsparcours in de Hoogkouter

Fietsparcours in de Hoogkouter

Het straplied

Het straplied

P1090167P1090171P1090172P1090163