De Groene Vlag is binnen!

Gisteren is een 4 koppige jury langs geweest voor een rondleiding op school. De leerlingen van het 5de leerjaar hebben hun beste beentje voorgezet om te vertellen wat wij allemaal doen voor het milieu. De jury was onder de indruk van wat we op die 2 jaar dat we MOS school zijn al bereikt hebben. Ze waren  heel lovend over ons outdoor learning.

In oktober 2017 ontvangen we de GROENE VLAG. De Groene Vlag is het internationale keurmerk voor duurzame scholen, dat uitgereikt wordt door de Foundation for Environmental Education (FEE). Wereldwijd zijn er 40.000 deelnemende scholen verspreid over 73 landen. Deze scholen behoren tot het internationale netwerk van Ecoschools.

De Groene vlag zal uitgereikt worden door een minister en ze nodigen ons uit om een getuigenis te brengen over onze Buitenschool; om een inspirerend voorbeeld te zijn voor andere scholen. Spannend!

.