Zeeklas dag 2

De tweede dag aan zee! Weer een zomerse, goedgevulde dag! Kwart over 7 klonk het zeeklaslied oorverdovend door de gangen… tijd om op te staan. Na de ochtendgymnastiek volgde een lekker ontbijt. Een uurtje later waren we reeds op weg naar de garnalenvisser in Oostduinkerke. Rare manier van vissen toch! En de vangst was heel pover. De garnalen zijn niet aanwezig voor ’t moment. Daarna trokken we naar het huis van de visser waar hij alle weetjes van het vak vertelde. De garnalen werden gekookt en opgegeten. Niets gaat boven levende verse garnalen!!! Na de picknick stapten we naar het visserijmuseum waar we heel wat leerden over de geschiedenis van de visserij. Daarna keerden we huiswaarts en was het tijd voor ontspanning. Na de douche en het avondmaal (vis + spinazie + puree) zijn we nu aan de filmavond begonnen. Er wordt hier wat afgelachen!! Het was een geslaagde dag!

P1080317 P1080323